Güneş Tasarladı Gomez Vuracak
Şenol Güneş, yakından tanıdığı Bursa’nın artıları ve eksilerini oyuncularına anlattı.
1626 Okunma
Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, Bursaspor maçının taktik çalışmasını tamamladı. Geçen sezon görev yaptığı Bursa’yı yakından tanıyan Güneş, rakibin artıları ve eksilerini tek tek takımıyla yaptığı maç toplantılarında paylaştı. Güneş’in, özellikle oyunu orta alanda tutup, Jose Sosa ve Mario Gomez’i olabildiğince topla buluşturmaya çalışacağı bildirildi.
Gomez’e gol yollarında rahat pozisyonlar yaratılması için kanat oyuncularından hücumda mümkün olduğunca çok sorumluluk almalarını isteyen tecrübeli teknik adam, formasına kavuşacak Quaresma’dan çok şeyler bekliyor.
Bursa’nın etkili forvetleri Necid ve Deniz Yılmaz’ı da, stoperler Necip ile Marcelo’nun durdurması planlanıyor. Güneş, oyuncularından riskli paslardan kesinlikle kaçınmalarını istiyor. Bu arada Kara Kartal’da, Rhodolfo dışında eksik bulunmuyor.
Fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar