Hem Gomez’i hem de Sosa’yı takip ediyor
Jose Sosa’nın Milan’da, Mario Gomez’in ise Wolfsburg’daki durumlarını uzaktan izleyenler, iki futbolcu için de uygun ortam oluşmasını bekliyorlar.
4617 Okunma
Milan'da forma şansı bulamayan Jose Sosa'yla ilgili Beşiktaş'tan başka bir takımın da ilgisinin bulunduğu iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü. Sarılacivertlilerin devre arasında 10 numara bölgesi için Sosa'yı kiralayacağı yönünde dedikodular ayyuka çıkarken, Fenerbahçe Kulübü konuyla ilgili sessizliğini dün de korudu... Alınan bilgiye göre, Fenerbahçe Avrupa'daki birçok oyuncu gibi Sosa'nın kulübündeki durumunu belirli periyotlar halinde kontrol ediyor. Ancak Sosa'nın henüz Milan'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi yok... Bu nedenle F.Bahçe ne oyuncunun menajeri ne de kulüp bazında transfer için herhangi bir adım atmadı.
F.Bahçe'nin durumunu takip ettirdiği oyuncular arasında Beşiktaş'tan ayrılıp Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olan Mario Gomez de var. Golcü futbolcunun, takımından ayrılma ihtimali doğarsa, F.Bahçe girişimde bulunabilir. Ancak henüz resmi bir girişim yok.
Sarı-lacivertlilerin devre arasında kadrosuna katabileceği en ciddi aday olarak ise Hatem Ben Arfa gösteriliyor. Ben Arfa, sezon başında F.Bahçe'nin teklifine rağmen bedelsiz olarak Paris Saint Germain'e transfer olmuştu. Ancak bu kulüpte istediğini bulamadı. Bu nedenle ayrılık sinyalleri veren Ben Arfa'ya "Devre arası seninle görüşebiliriz" mesajı iletildi.
Sabah
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar