İtalyan devi Quaresma'ya kafayı taktı!

Tecrübeli çalıştırıcının ısrarına rağmen İtalyan kulübünün başkanı Erick Thohir ve Sportif Direktörü Piero Ausilio’nun, 33 yaşında olması nedeniyle Portekizli

İtalyan devi Quaresma'ya kafayı taktı! 22 Dec 2016 08:48 1471 Okunma

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'nın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmanın hesaplarını yaparken Portekizli yıldız için özellikle eski kulübü Inter'de ciddi bir gündem oluştuğu belirtildi. İtalyan ekibinin teknik direktörü Stefano Pioli'nin tecrübeli futbolcuyu ısrarla istediği ve kulüp yönetiminden bu transferin mümkünse devre arasında gerçekleştirilmesini talep ettiği ortaya çıktı.

Ancak Pioli'nin ısrarına rağmen, Kulüp Başkanı Erick Thohir ve Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun, 33 yaşında olması nedeniyle Quaresma'ya soğuk baktıkları öğrenildi. Inter'in yanı sıra Demba Ba'nın formasını giydiği Shanghai Shenhua'nın da ilgilendiği Portekizli yıldızın, kariyerini Çin'de sürdürmek istemediği belirtildi. Quaresma, SABAH'a yaptığı açıklamada transfer görüşmelerinde önceliği Beşiktaş'a vereceğini dile getirmişti.

QUARESMA NE YAPTI?

21 Maç 3 Gol 7 Asist 1686 Dakika

sabah

Yorumlar