İtiraf!!! 'Aslında'
Sivasspor maçı sonrası oyuncularımız Atiba ve Serdar Kurtuluş ve Necip Uysal açıklama yaptılar.
1029 Okunma
Sivasspor maçı sonrası oyuncularımız Atiba ve Serdar Kurtuluş ve Necip Uysal açıklama yaptılar.
İşte Atiba'nın sözleri:
"Topu aslında kontrol etmek istedim ama ayağımın ucuna dokundu ve ağlara gitti. Bazen goller güzel olmaz ama önemli olan topun ağlarla buluşması"
"Maçın başında rakım farkından dolayı nefes almaktan şikayet ettik. Kötü oynayıp kazanmayı, iyi oynayıp puan kaybetmeye tercih ederiz. Sonuç olarak kazandık ve yolumuza devam ediyoruz"
"Rakiplerimizin oynayacağı maç bizim için önemli değil. Biz şimdi önümüzdeki hafataya bakacağız. İki rakip arasındaki maçlar her zaman zor olur"
Necip Uysal ise:
"Attığımız golde benim asistim bir anda gelişti. Defansın arkasının boş olduğunu gördüm ve topu oraya attım. Güzel bir gol oldu. Sivas zor bir deplasman. Rakım yüksek olduğu için zorlandık. Güzel bir galibiyet aldık. Umarım galibiyetler devam eder. Nerede oynayacağıma hocamız karar verir. Stoper oynamaktan memnunum. Bugün kötü oynadık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız"
Serdar Kurtuluş:
"Bu hafta mucize gibi bir galibiyet aldık. Yaşanan puan kayıplarının ardından bu galibiyet ilaç gibi geldi diyebiliriz"
"İstanbul ile Sivas'ın deniz seviyesi farkı var. Akşam uyurken, boğazımda kuruluklar vardı, yatmakta zorlandım. Performansımızın kötülüğünün rakım farkından olduğunu düşünüyorum. Sahada da sıkıntısını yaşadım. Ayrıca öğlen saatinde oynadık ve hava da Sivas'a göre sıcaktı. Bu şartlarda zorlandık" ifadelerini kullandılar.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar