Kadıköy Bu Kez Yanacak
Yorgun F.Bahçe'ye karşı atak oynanacak. Quaresma ve Gomez'in formu Şenol Güneş'i umutlandırıyor.
2038 Okunma
Şampiyonluk hasretiyle yanıp tutuşan Beşiktaş'ta tüm gözler pazartesi günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe derbisine çevrildi. Bir maçı eksik olmasına rağmen, ezeli rakibinin 1 puan önünde ligin zirvesinde yer alan siyah-beyazlılarda tek hedef; F.Bahçe'yi devirerek puan farkını 4'e çıkartmak. Beşiktaş'ta tüm planlar galibiyet üzerine yapılırken, Kara Kartal'ın zorlu mücadeledeki en önemli kozları attığı gollerle Mario Gomez ve etkili performansıyla Ricardo Quaresma olacak.
Ricardo Quaresma'nın dışında Mario Gomez de, bu sezon attığı gollerle Kara Kartal'ı yeniden uçurmayı başaran isim oldu. Ricardo Quaresma, forma giydiği 17 lig maçında 3 gol atıp, 3 de asist yaparken; Mario Gomez ise 21 lig maçında 16 gol ve 2 asistlik performansıyla Beşiktaş'ı Süper Lig'in zirvesine taşıdı. Gomez, bu sezon ilk yarıda oynanan 2 derbi maçta 3 kez de rakip fileleri havalandırmayı başardı.
Teknik patron Şenol Güneş idmanlarda Fenerbahçe'nin zayıf ve güçlü yanlarını futbolcularına ezberletirken, sahadan 3 puanla ayrılmanın en kolay yolunu arıyor.
Takvim
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar