Kevin N'Koudou'dan Trabzonspor itirafı! "2 gündür..."

Beşiktaş'ın sezon başında Premier Lig ekibi Tottenham'dan kadrosuna dahil ettiği Kevin Nkoudou, basına açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, yaptığı açıklam

Kevin N'Koudou'dan Trabzonspor itirafı! "2 gündür..." 25 Şub 2020 17:40 433 Okunma

'ın sezon başından Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'dan kadrosuna kattığı N'koudou, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah beyazlı oyuncunun yaptığı açıklamalar şu şekilde;


"Maç kazanmak için gol atmalısınız, gol atarken de bir taraftan da iyi takım savunması yapmalısınız. Çünkü iyi bir takım savunması yapmadığınız zaman her maç gol yediğinizde bu sefer geriye düşen ve rakibi kovalaması gereken pozisyonda kalıyorsunuz. Bu bazen fiziksel ve mental olarak çok yorucu olabiliyor. Bu çok önemli. Oyunun 3. bölgesinde yakaladığınız fırsatları gole çevirmeniz lazım. Oradaki bitirici işleri doğru yapmanız lazım. Ama özellikle takım savunması anlamında daha sağlam olmalı ve daha doğru durmalıyız ki bu pozisyona düşmeyelim. Yani maçın başında bir gol yiyorsunuz, ondan sonra o golü çıkarmak için çok büyük bir efor sarf ediyorsunuz. Takım savunması anlamında daha derli toplu kalırsak bence bu kadar zorluk yaşamayız."

"OYUN RİTMİMİ YAKALAMAYA BAŞLADIM"

"Geçmiş sezonlarda kaybettiğim oyun ritmini burada yakalamaya başladım. Ve şimdi fırsat bulduğumda yüzde yüzümü vermeye çalışıyorum. Tabii ki de yapabileceğim çok şey var, takıma katkı yapabileceğim birçok nokta var. Sezon henüz bitmiş değil. Kalan maçlarda galibiyetlere katkı verebilirim. Kaldı ki ben ofansif oynayan bir oyuncuyum. Kenarlarda ve kanatta oynayan bir oyuncuyum. Skora katkı anlamında yapacak şok şeyim daha var."

"Maç maç bakmamız gerekiyor. Burada yapmamız gereken ilk şey Alanyaspor maçını kazanmak. Orada 3 puanı almak ondan sonrada adım adım bakarız. Çünkü umutları taze tutabilmek, yukarıdaki yarışın içinde kalabilmemiz için mutlaka kazanmamız ve adım adım ilerlememiz gerekiyor."

"SERGEN YALÇIN İLE DEĞİŞEN ÇOK ŞEY VAR"

"Şu anlamda değişen birçok şey var. Birlikte oynama anlamında saha içerisinde o birlikteliği gösterme anlamında takım halinde daha doğru işler yapıyoruz. Sergen hocanın oyun vizyonunu Abdullah hoca ile kıyaslayınca daha farklı. Şunu belirtmek lazım. Sergen hoca Beşiktaş'ta çok büyük bir oyuncuydu, yaşayan bir efsane olduğunu hepimiz biliyoruz, farklı bir oyun aklı ve farklı bir oyun zekası var. Çok deneyimli ve bu seviyede nelerin yapılması gerektiğini bu seviyedeki oyuncu grubundan neleri bekleyebileceğini kendisi çok iyi biliyor. Bize bu doğrultular üzerinden tavsiyeler veriyor. Onunla çalışmakta gerçekten çok keyifli, bu fırsatı kullanıp onun tavsiyelerine kulak vermemiz ve sonuçları pozitif noktasına taşımamız gerekiyor."

"Her oyuncunun farklı özellikleri ve karakterleri var. Bitirici anlamında sıkıntılarımız var. Çünkü birçok pozisyona girdik ve değerlendiremedik. Burada bize düşen bir payda var ve bu sorumluluğu almamız lazım. Burada ne yapabiliriz, daha fazla çalışabiliriz, bu eksikleri kapatabiliriz ve inşallah bunları birlikte tamamlarız."

"YAPABİLECEĞİM BÜYÜK KATKILAR VAR"

"Marsilya günlerinden bu tarafa uzun zaman geçti ve o aradaki periyotta zor bir dönem geçirdim. Çünkü oyun ritmi anlamında sürekli oynamadım, oyun ritmini bir türlü yakalayamadım. Şimdi burada onu yakalamaya başladım. Az önce de söyledim, yapabileceğim büyük katkılar var. Takıma yapabileceğim büyük katkılar var. Bunun için de çok çalışıyorum. Tabii ki de neden olmasın? Bunun yolu da şuradan geçiyor; gol ve asistlerim sayısını artırırsam zaten o katkı giderek yukarıya doğru çıkacaktır."

Yorumlar