Kupayı Vodafone Arena'da kaldıracak
Gomez, "Kupayı burada kaldırmak için sabırsızlanıyorum. Taraftarımızı burada hayal edebiliyorum" dedi.
1946 Okunma
Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, inşaatı devam eden Vodafone Arena'yı ziyaret etti. Siyah-beyazlı takımın yıldız oyuncusu Mario Gomez, dün öğlen saatlerinde inşaatı devam eden Vodafone Arena'ya sevgilisi Carina Wanzung ile birlikte gitti ve taraftarı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Statla ilgili yetkililerden bilgi alan Alman yıldız, koltukların montajına da yardım etti. Gomez, "İnanılmaz bir stat oluyor. Boğaz manzarasıyla birlikte dünyanın en büyüleyici stadı olacaktır. Burada taraftarımızın nasıl bağıracaklarını şimdiden hayal edebiliyorum. Bir an önce çimlere basmak istiyorum. Şampiyonluk kupasını burada kaldırmak için adeta sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Sevgilisi Carina ile birlikte incelemelerde bulunan Alman golcü, Boğaz manzarasıyla stadın büyüleyici bir yer olacağını söyledi
Alman yıldız, "Bu sezon ortaya koyduğumuz futbolla şampiyonluğu hakediyoruz. Üstelik stadımız bile yoktu. Her maçı deplasmanda oynadık. Ama taraftarlarımız bize bunu hiç hissettirmediler. Her yere bizimle geldiler. Umarım sezon sonunda onlara en güzel hediyeyi, kupayı vereceğiz. Bizim takım olarak inancımız tam. Bunun için sadece birkaç ay beklememiz gerekiyor" diye konuştu.
Takvim
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar