Menajeriyle temas kuruldu! Bas Dost Beşiktaş'a...

Lige Trabzonspor karşısında alınan 3 puan ile start veren Beşiktaş'ta yüzler gülüyor. Golcü arayışlarını da sürdüren siyah-beyazlıların listesi bir hayli kaba

Menajeriyle temas kuruldu! Bas Dost Beşiktaş'a... 16 Eyl 2020 08:12 558 Okunma

Forvet transferinde hala bir sonuç alamayan , Kalinic'te hala bir gelişme olmaması üzerine yeni hedeflere yöneldi. Bunlandan biri de Bundesliga ekibi 'un forveti Bas Dost oldu. Gelen haberlere göre, siyah-beyazlılar, Ache ve Makanda'dan sonra Andre Silva'nın transferi sorasında Frankfurt'ta dördüncü forvet konumuna gelen Hollandalı için masaya oturdu. Alman yetkililerden kiralama konusunda fiyat bilgisi alındı. İlk temasların da gayet olumlu geçtiği bilgisine ulaşıldı.

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ
Beşiktaş heyetinin ayrıca 31 yaşındaki Dost'un menajeriyle de şartları görüşmeye başladığı ve aynı şekilde önemli mesafe kat edildiği öğrenildi. Alman ekibiyle 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan 1.96 boyundaki Hollandalı golcünün de macerasına sıcak baktığı kaydedildi. Alman basınının da kısık sesle bile olsa dillendirmeye başladığı hamlesi için "Dost, Türkiye'ye mi" başlıkları atıldı. Usta krampon ile 'da oynadığı dönemde de yakından ilgilenmişti.

Daha önce Emmen, Heracles Almelo, Heerenveen, Wolfsburg ve Sporting Lizbon'da forma giyen Dost, kulüp kariyerinde 438 resmi kaçta 229 gol atıp, 50 asist yaptı. Hollanda milli takımında da 18 maçta 1 gol kaydetti.

ARTILARI
Bitiriciliği yüksek
Şutları sert
İkili mücadelede güçlü
Kolay yorulmuyor
Kafa vuruşları iyi
Kolay sakatlanmıyor

EKSİLERİ
Top tekniği zayıf
Pas oyununda yetersiz
Yavaş

Yorumlar