Milan, Jose Sosa'yı kadroda gösterdi
İtalya'nın Milan Kulübü'nün Jose Sosa için gizli bir plan içinde olduğu iddia edildi
2236 Okunma
Yeni sezon öncesi önce çalışmalara katılmayan, sonra ceza korkusuyla antrenmanlarda yer alan, son olarak da kadro dışı bırakılan Arjantinli oyuncunun, tamamen menajerinin talimatları doğrultusunda hareket ettiği öğrenildi. Menajerinin öğüdüyle idmanlara katılmayan Sosa için, başkan Fikret Orman'ın son derece kararlı olduğu, gerekirse gelen tekliflerin tamamını reddedeceği öğrenildi.
Kulüpten sızan haberlere göre Çin'e satılan Milan'ın bu satış sırasında Sosa'yı da kadroda gösterdiği ve yönetimin bunu araştırarak, İtalyan kulübünün gizli planlarını ortaya çıkarmaya çalıştığı öğrenildi.
Ağustos'un son haftasına doğru Milan'ın satışı resmiyet kazanırken, BeşiktaşYönetimi ise satışa kadar adımlarını dikkatli atacağı ve satıştan sonra Çinliler ile masaya oturmayı hedeflediği iddia edildi.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar