Negredo kalsın Love gitsin

Siyah-beyazlılar, Alvaro Negredo için Dubai’den gelen cazip teklifi ileten menajerlere, “Siz Vagner Love’u götürün” önerisinde bulundu

Negredo kalsın Love gitsin 14 Eyl 2018 08:35 1441 Okunma

'ta ilginç gelişmeler yaşanıyor.. döneminin son gününde 'u gönderemediği için 'den , yurt dışından da görüşülen forvet adaylarını kadrosunu katamayan siyah-beyazlılar, transfer dönemi devam eden 'den gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Giuliano, Josef ve 'i 'a götüren menajer grubu bir kez daha 'a geldi ve başka olmak üzere Trezeguet, Burak Yılmaz, Dirar ve gibi oyuncuları Dubai'ye götürmeye çalışıyor.

EŞi KALMASINI iSTiYOR
SUUDİ Arabistan'a götürdükleri üç oyuncu için 6-7 milyon euro'luk bir aracılık ücreti kazandıklarını söyleyen grubun hedefi, benzeri rakamları menajerlik ücreti olarak alabilmek. İlk hedefleri de Alvaro Negredo. İspanyol oyuncu gidecek mi, kalacak mı belli değil, çünkü hem Negredo'nun eşi İstanbul'dan ayrılmak istemiyor hem de , Vagner Love'a kalacağı için Matador'un gitmesine karşı çıkıyor. Yönetimin aynı menajer grubuna "Negredo burada kalsın, siz Vagner Love'u götürün" diye baskı yapıyor.

Yorumlar