O golü çok çalıştık

Kartal’ın hocası Güneş “Zorlu fikstürde kazanmak önemliydi. Oğuzhan’ın golünü idmanlarda çalışmıştık” dedi.

O golü çok çalıştık 20 Mar 2016 02:50 974 Okunma

Kartal’ın hocası Güneş “Zorlu fikstürde kazanmak önemliydi. Oğuzhan’ın golünü idmanlarda çalışmıştık” dedi. 2 penaltılarının verilmediğini söyledi

Beşiktaş, Antalyaspor'u tek golle mağlup ederken teknik direktör Şenol Güneş zorlu bir maçı geride bıraktıklarını söyledi. Tecrübeli hoca "Rize ve Trabzon maçlarında daha çok pozisyon bulmuştuk. Kazanmak önemliydi. Yoğun fikstüre rağmen fiziksel olarak da iyi durumdayız. İlk yarı yavaş oynadık. Oğuzhan'ın golünü idmanlarda çok çalıştık. Düşündüğümüz bir şeydi" diye konuştu.

Diş yüzünden Şenol Güneş, maçta 2 penaltılarının verilmediğini kaydederken, Quaresma'nın gördüğü kart için şunları söyledi: "Hafta boyu dişi ağrıdı, idmanlara çıkamadı. Yaptığı doğru değil maç temposunu bulamadığı için yaptı herhalde. Maç içinde bu tip sinirlenmelere hakemler daha anlayışlı olmalı. Bu karta biraz da hakemler izin veriyor..."

fotomaç

Yorumlar