O pozisyonda Higuain'i görmedim!

Türk futbolunun uslanmaz oyuncusu Batuhan Karadeniz, ilginç açıklamalarda bulundu.

O pozisyonda Higuain'i görmedim! 15 Feb 2016 08:34 1382 Okunma

Trabzonspor'da geçen seneleri için pişmanlık duyduğunu belirten Batuhan Karadeniz, ''Bu Trabzon'la alakalı bir şey değil. Benimle alakalı. Gerçekten bana çok iyi yanaştılar. Ondandolayı kendimi çok eleştiriyorum. Trabzon'a gittiğim için değil, Trabzon'da başarılı olamadığım için pişmanlık duyuyorum. Oynadığım kulüplerde başarılı oldum ama bir tek orada olamadım. Benden kaynaklı hatalar vardı ki süre alamadım'' dedi.

2007 yılında oynanan Fenerahçe-Beşiktaş derbisinde müsait olan Higuian'e pası vermeyip golü kaçırdıktan sonra yaptığı, ''Pas verip kral yapacağıma kendim atar kral olurum'' sözlerine açıklık getiren Batuhan Karadeniz, ''Maçtan sonra gayri ihtiyari bir şekilde resepsiyonda çalışan bir arkadaşa söyledim. Şakayla karışık söylemiştim. Aslında Higuain'i görmedim pozisyonda. Ben hayatta bencil bir insan değilim. Yaşın verdiği olgunsuzluk. Dizlerimin bağı titriyor. Şimdi oynasam, görmezsem ayıp. Sert vuracağım diye ayağımı yere vurdum. Higuain bomboşmuş. Ben özetlerde gördüm. Pozisyonu hatırlamıyorum bile'' şeklinde konuştu.

Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'ta ilk günlerinde İBrahim Toraman'ın kendisine verdiği destekten bahsederken, ''İbo abi hergün beni köprünü altına bırakırdı. Evim Seyrantepe'deydi o zaman. İbo abi beni hergün Kavacık'a bırakır, 100 Euro'mu da verirdi. Bazen beni beklemeden gidiyordu. Parası mı olmuyordu anlamazdım(Gülerek)'' sözlerini etti.

Batuhan Karadeniz, eleştirilen disiplin sorunuyla ilgili ise, ''Sigara kullanmıyorum. Alkolü kullanmıyorum desem yalan olur. İzin günlerinde herkes kullanıyor. Antremana geç kalmazdım'' açıklamalarını yaptı.

Batuhan Karadeniz ayrıca İsviçre'nin St Gallen takımına transfer olduğunu açıkladı.

Telegol

Yorumlar