Oğuzhan geri döndü
Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılarda, sağ arka üst baldırında ağrı olduğu için son iki idmana çıkamayan Oğuzhan Özyakup, akşam çalışmasın
1052 Okunma
Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılarda, sağ arka üst baldırında ağrı olduğu için son iki idmana çıkamayan Oğuzhan Özyakup, akşam çalışmasında ise takıma katıldı.
Sağ ayak bileği burkulan Cenk Tosun ise yaklaşık 20 dakika koşu yaptıktan sonra saha kenarında bir sandalyeye oturarak, antrenmanın sonuna kadar arkadaşlarını izledi. Sabah idmanında denge ve kuvvet çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, akşam ise taktik ağırlıklı çift kale turnuva yaptı. İdman sonunda Quaresma, Marcelo ve Serdar Kurtuluş sahadan ayrılmayarak ekstra şut çalışması yaptı. Beşiktaş bu sabah basına kapalı yapacağı tek idmanla Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
fotomaç
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar