Oğuzhan Kendini Aştı
Beşiktaş'ı bu sezon sırtlayan isimlerden biri olan Oğuzhan Özyakup konusunda sezon başındaki düşünceler çok farklıydı.
2063 Okunma
Beşiktaş'ta bu sezon yıldız gibi parlayan Oğuzhan Özyakup sezon başında sadece 3.5 milyon Euro'ya takımdan ayrılmanın eşiğinden döndü. O dönemde Torino'dan aldığı teklifi değerlendirmeyi düşünen yöneticiler genç oyuncuya, "Torino'dan teklif var. Gider misin?" sorusunu sordu. Oğuzhan ise, "Bu sezon Beşiktaş'taki son şansım. İlk 11'e girmek için her şeyi yapacağım. Eğer yine başaramazsam, Ocak ayındaki transfer döneminde beni hemen gönderin…" cevabını verdi.
O dönemde yönetimin 3.5 milyon Euro'ya satmaya çalıştığı Oğuzhan, Şenol Güneş'in gelişiyle beraber formunun zirvesine ulaştı. Devre arasında eski takımı Arsenal'in yaptığı 8 milyon Euro'luk teklife "hayır" diyen Beşiktaş, genç oyuncunun değerini 15 milyon Euro olarak belirledi. Hatta Erdal Torunoğulları ise, "8-10 milyon Euro'luk teklifleri Oğuzhan için hakaret sayarım" çıkışını yaptı.
Oğuzhan'ın gözü ise çok yükselerde. Verdiği bir röportajda, "Hedeflediğim üç kulüpten teklif gelene kadar hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum" diyen genç oyuncunun, Barcelona, Real Madrid ve Manchester United'tan teklif almadığı sürece Beşiktaş'ı bırakmayacağını tekrarladığı bildirildi.
Fotospor
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar