Para Bobi Para Bobi...

Para Bobi Para Bobi... 06 Mar 2015 07:27 671 Okunma

Kulübümüz, Club Brugge’le oynanacak iki karşılaşmadan büyük gelir bekliyor.

Kurmaylarımız, 12 Mart’ta deplasmanda, 19 Mart’ta ise İstanbul’da oynanacak iki mücadeleden toplamda 10 milyon TL kazanmanın planlarını yapıyor. Ayrıca rövanşın, günü ve ayı bakımından kulübümüzün kuruluş yılı olan 1903’e denk gelmesinin, rekor satış rakamlarına ulaşılmasında katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Belçika’da bilet alarmı

Avrupa Ligi’nde Club Brugge’le ilk maçını deplasmanda oynayacak olan kulübümüzün taraftarlarına, Jan Breydel Stadı misafir tribününde 1250 bilet ayrıldı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir Brugge görevlisi, Belçika ekibinin, kendi tribünlerine rakip takım taraftarının girmemesi için gerekli önlemleri aldığını vurguladı.

Söz konusu yetkili, “Belçika dışından gelerek maç bileti almak isteyenlere kesinlikle bilet verilmiyor. Belçika vatandaşlığı bulunanlar da incelenecek ve daha önce en az bir veya iki Brugge maçına girmiş olacak. Aksi halde bilet alamayacak” dedi.

Gürbetçilerimiz İnanıyor.

Brugge’a 40 kilometre mesafede olan Gent kentindeki Belçika Gent Karakartallar Derneği Başkanı Harun Sarı, “Beşiktaş’ın şansını yüksek görüyorum. Liverpool maçındaki ciddiyeti devam ettirirse, turu rahat geçeceklerini düşünüyorum” dedi. Derneğin üyeleri de, rakipte sakatlığı bulunan Victor Vazquez’in iki maçta da olmamasının, Beşiktaş için avantaj olduğu görüşünde birleşti.

Yorumlar