Quaresma Fenerbahçe'ye haber yolladı!

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman tarafından takımda istenmediği yönünde bilgilendirildiğini resm

Quaresma Fenerbahçe'ye haber yolladı! 25 Ağu 2019 11:45 514 Okunma

'ın Portekizli futbolcusu , siyah-beyazlı kulübün başkanı tarafından takımda istenmediği yönünde bilgilendirildiğini resmen açıkladı. Quaresma, hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kulüp başkanı tarafından takımda istenmediğim konusunda bilgilendirildim. Sorunu çözmek için uğraşıyorum. İlerleyen günlerde geleceğimle ilgili basın toplantısı düzenleyeceğim. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim."

FENERBAHÇE'YE HABER YOLLADI!
Beşiktaş ile yollarını ayıran Quaresma'nın, menajerinden sarı-lacivertli kulüple temasa geçmesini istediği iddia edildi
Siyah-beyazlılarda Ricardo Quaresma ile yaşanan ayrılığın şoku yaşanırken, ikinci bir şok gelişme daha oldu.. Başkan Fikret Orman'ın kendisine 'Seninle yola devam etmek istemiyoruz' söyleminin ardından hemen menajerini arayan Portekizli oyuncunun, "Beşiktaş beni istemiyor, bu iş artık bitti. dönemi bitene kadar yeni bir takım bulmak istiyorum. Sadece Avrupa ve Uzakdoğu değil, ekipleriyle de görüşebilirsin. Mesela F.Bahçe halen transfer yapıyor, onlarla da temasa geç" direktifini verdiği iddia edildi.

TAKIMLA İDMANA ÇIKMAYACAK
Beşiktaş kulübü, Quaresma ile yollarını resmen ayırdı. Q7 dün sabah Beşiktaş'ta istenmediği konusunda Başkan Fikret Orman tarafından bilgilendirildiğini açıklamıştı. Siyah-beyazlı kulüpten dün şu açıklama yapıldı: "Oyuncularımızdan Ricardo Quaresma ile bugün yapılan toplantı sonucu kendisine yeni sezonda takım kadromuzda olmayacağı bilgisi verilmiştir. Oyuncuya 2019-2020 sezonu transfer dönemi bitimine kadar takım bulabilmesi için izin verilmiştir. Bu süreçte takım bulamaması durumunda da oyuncu sezonun geri kalanında takımdan ayrı bireysel çalışmaya devam edecektir."

Yorumlar