Raydan çıkar!
Beşiktaş, Rus ekibinin en etkili isimleri Niasse ile Kolomeytsev'in bağını, orta sahadaki dinamosu Atiba'nın yapacağı presle kopartacak
1442 Okunma
Beşiktaş, Rus ekibinin en etkili isimleri Niasse ile Kolomeytsev'in bağını, orta sahadaki dinamosu Atiba'nın yapacağı presle kopartacak.
Beşiktaş'ta tüm gözler yarın deplasmanda oynanacak Lokomotiv Moskova maçına çevrilirken, siyah-beyazlılar Rus temsilcisini nasıl durduracağının planını belirledi.. Rus ekibinde; daha önce Türkiye'de forma giyen Manuel Fernandes ile Oumar Niasse de forma giyiyor. Siyah-beyazlılar karşısında Niasse'nin 11'de yer alması beklenirken, Fernandes ise kulübeyi ısıtacak. Çünkü Igor Cherevchenko'nun 4-2-3-1 sisteminde Portekizli'ye forma yok. Manuel Fernandes bu sezon geride kalan 12 haftada sadece bir maçta 62 dakika sahada kalabildi.
Rus ekibi G.Saray'ın, Fatih Terim'le Şampiyonlar Ligi'nde Burak Yılmaz'ın Ronaldo ile gol krallığında yarıştığının benzeri bir formatla oynuyor. Burak Yılmaz'ın rolünü üstlenen Oumar Niasse takımının golcüsü. Selçuk İnan'ın rolünü üstlenen Kolomeytsev ise bitirici pasları atan adam. İkili arasındaki bağı koparmak ise Atiba'nın işi olacak. İki ön liberosunu hiç ileri çıkarmayan Lokomotiv karşısında Beşiktaş'ın oyunu soğutup, Kolomeytsev'i de kitleyerek rakibini durdurmayı hedefliyor.
Fotomaç
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar