Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Göztepe'nin 2-0 kazandığı karşılaşmanın ilk yarısını yorumladı. Beşiktaş'ın 18. dakikada kazandığı penaltı hakkında da konuşan Dil

Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu 22 Eki 2018 07:24 438 Okunma

'in 9. haftasında , ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında , VAR'a başvurup Beşiktaş lehine penaltı çalsa da fırsatı değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

Usta yorumcu , ilk yarıyı NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Gol yok ama hareketli oyun. Çok da faul oldu. Tahmin ediyorum ki, Castro ilk yarının en yakın rakibine fark atacak şekilde en çok koşan oyuncusudur. Kesinlikle birincidir."

"Penaltıyı gördüğümüz açıdan konuşacak olursak, biz insanız, insan karar veriyor. Teknoloji gösteriyor. Ben istediğim zaman penaltıyı size gösteririm. Göztepeli oyuncunun elle oynamasının sebebi Roco'nun itmesi mi? Onu gördük mü? Görmedik."

"Fikret bey VAR bize de çalışsın diyor, sanki ondan etkilenmiş gibi... Hayır, gösterin, Roco oyuncuyu itti mi?"

"Oğuzhan Beşiktaş'ın penaltıcısı, ben de olsam ona attırırım."

"Beto 9 penaltının 6'sını kurtarmış. Çok ciddi bir kurtarış yüzdesi. Tolgay'ın biraz daha ileri çıkması lazım. Çok tempolu ve sert maç oluyor. Bu maçın temposu Fırat Aydınus'a ağır gelir. Hocanın oyunda olması kolaylaşmaz. Bu onun bir eksiğidir."

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI
Beşiktaş'ın deplasmandaki dağınıklığını görebiliyoruz. Mental bir yorgunluk var. Galatasaray'ın ne kadar şampiyonluk şansı varsa, Beşiktaş'ın da şansı o kadardır. Beşiktaş'ın rakibi Beşiktaş'tır. Bu yıl çok sert geçiyor maçlar. Galatasaray'ın geçen seneye göre kadro olarak zayıflaması, Beşiktaş'ın ise plansız olarak zayıflaması. Kaleci gidiyor, kaleci geliyor, santrfor gidiyor.

OĞUZHAN ŞUT ATMA ÖZÜRLÜ
Göztepe başkanını kutlamak lazım. Enteresan teknik direktör tercihleri oldu. Tamer hoca ayrıldı ama başarısız değildi. Daha sonra Bayram Bektaş'ı Ümraniye'den aldılar. Beşiktaş'ın kalitesi düşüyor. Mustafa Pektemek'i oyuna alıyor benim kadrom bu diyor Şeol Güneş. Talisca'yı kaybetmişsin. Talisca'ya yakın tabelayı değiştirecek sadece Babel var. Oğuzhan var o da şut atmıyor. Şu atma özürlü.

Yorumlar