Rıdvan Yılmaz'a yeni sözleşme
Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Göztepe maçında yardımcı antrenör Şenol Fidan'ın sürpriz şekilde ilk 11'de görev verdiği genç oyuncu Rıdvan Yılmaz, 2-1'li
493 Okunma
Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Şenol Fidan'ın, Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Göztepe maçında 11'de sahaya sürdüğü genç sol bek Rıdvan Yılmaz, teknik heyet ve yönetimden tam not aldı. 19 yaşındaki oyuncu takımı mağlup olmasına rağmen ortaya koyduğu mücadeleyle alkış topladı. Savunmadaki başarılı müdahaleleriyle dikkat çeken Rıdvan, hücuma verdiği katkıyla da yöneticilerin beğenisini kazandı.
Caner Erkin ve Rebocho'nun yokluğunda sol bekteki performansıyla güven veren Rıdvan için yönetimin harekete geçeceği belirtildi. Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş yönetiminin genç oyuncuyla yeni sözleşme imzalamayı düşündüğü ifade edildi.
Altyapıdan yetişen ve 10 yıldır Beşiktaş çatısı altında mücadele eden Rıdvan'ın gelecekte parlayacağını düşünen yöneticiler, Rıdvan'ın dışında genç oyunculardan Kartal Kayra Yılmaz, Ersin Destanoğlu ve Erdoğan Kaya'nın da sözleşmesini kısa süre içerisinde uzatacağı belirtildi.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar