Şenol Güneş, Bakambu'yu istedi

Beşiktaş yönetimi Ryan Babel, ismiyle ilgilenirken, Şenol Güneş ise Cedric Bakambu'yu istedi.

Şenol Güneş, Bakambu'yu istedi 18 Dec 2016 16:03 1533 Okunma

Beşiktaş yönetimi Ryan Babel, ismiyle ilgilenirken, Şenol Güneş ise sürpriz bir talepte bulundu. Şenol Güneş, Bakambu'yu istedi... Babel'i kesinlikle istemeyen Şenol Güneş'in, bu sezon geçirdiği sakatlık sonrasında Villareal'de çok fazla şans bulamayan Bursaspor'dan eski öğrencisi Cedric Bakambu, ismini yönetime verdi.

Şenol Güneş'in Bursaspor'da sol kanatta oynattığı Fransız oyuncu Bakambu'nun kiralanmasını istedi. Beşiktaş yönetimi ise UEFA Avrupa Ligi'nde oynatamayacağı için Bakambu'ya sıcak bakmıyor.

Cedric Bakambu kimdir?

Bu sezon Villarreal'de fazla forma şansı bulamayan Cedric Bakambu'nun adı geçen sene Barcelona ile anılıyordu. 25 yaşındaki Kongolu oyuncu, Sochaux altyapısında yetişti. Cedric Bakambu, daha sonra Bursaspor'a trasfer oldu. Cedric Bakambu, 2015 yılında ise Villarreal'in yolunu tuttu. Cedric Değeri transfermarkt verilerine göre 20 milyon Euro olarak gözüken Cedric Bakambu, bu sezon 14 maçta forma giydi ve 3 gol attı.

Fotospor

Yorumlar