Şenol Güneş'in sözleşmesi uzatılacak mı?
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından geldiği Edirne'de kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Y
1279 Okunma
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından geldiği Edirne'de kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası şubesinin açılışına katıldı.
Açılışın ardından mağazanın önüne çıkan Fikret Orman ile fotoğraf çektirmek isteyen taraftarlar arasında izdiham çıktı. Orman, herkesle fotoğraf çektireceğini ancak, herkesin tek tek ve sırayla gelmesini istedi. Taraftarların yoğun ilgi göstererek tezahüratlarda bulunduğu Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi kırmadan birlikte poz verdi. Açılışın ardından Saraçlar Caddesi'nde yürüyen Orman ve beraberindekiler kentin meşhur tava ciğerini yedi.
Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fikret Orman, yeni stat projesinde sona geldiklerini ifade ederek, en kısa sürede açmak istediklerini kaydetti. Orman, "Çok insanla beraber oluyorum. Çok basın mensubu da statla alakalı soru soruyor. Ve her seferinde de aynı şeyi söylüyorum. Stat gayet yolunda gidiyor. Çatımız kalktı. Diğer imalatlar da geliyor. En kısa sürede de bitirmek istiyoruz. Bir temenni olarak hep söylüyorum. Stadımızı bitirip maçlar orada oynayıp şampiyonluk kupasını orada kaldırmak istiyoruz" dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile sözleşme uzatılıp uzatılmayacağına ilişkin soruya da cevap veren Orman, şunları söyledi: "Şenol Güneş'in performansı ortadadır. Beşiktaş lig lideridir. Her kulvarda emin adımlarla ilerliyor. Performansı ile alakalı bir sıkıntımız yok. Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le bir sözleşme sıkıntısı da yok. Şu anda bunları gündeme getirmenin de bir manası yok. Günü geldiğinde açıklanır. Beşiktaş'ın transferi hiç bitmez. Devamlı açıklıyorum. Devamlı sezon sonu dahil olmak üzere bütün ekibimiz bununla alakalı çalışmaktadır. Olabilir, olmayabilir. Şartlarla alakalı"
Takımın yıldız oyuncularından Oğuzhan'ın artık 'çıraklık' döneminden 'ustalık' dönemine geçtiğini ifade eden Fikret Orman, "Performansı hem Türkiye'yi hem de Beşiktaş'ı memnun ediyor ama bir tek Oğuzhan'ı görmeyin. O takımın hepsi birer yıldızlar topluluğu. Gökhan Töre de öyle, Olcay da öyle. Yabancı oyuncalarımız da işte Mario Gomez Almanya Milli Takımı'nda santrfor formasını kaptı geri. Quaresma, hepsi gayet başarılı. Beşiktaş da gayet iyi gidiyor şu anda. Ama bu lig uzun bir maraton. Herkes başarılı olmak isteyecek. Hak eden kazanacak. Biz hak ederek buraya geldi. Hak ederek de bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
DHA
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar