Şenol Güneş'ten federasyona tepki

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş yeni transferler Marcelo Guedes ve Alexis'in tehir edilen Trabzonspor maçında statü gereği oynamayacağını hatırlatarak,

Şenol Güneş'ten federasyona tepki 13 Mar 2016 02:39 1298 Okunma

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş yeni transferler Marcelo Guedes ve Alexis'in tehir edilen Trabzonspor maçında statü gereği oynamayacağını hatırlatarak, "Sınırdakiler sarı kart görseydi Trabzonspor maçında oynamayacaktı. Ama Marcelo ve Alexis, lisansları çıkmadı diye Trabzonspor maçında yoklar." diye tepki gösterdi

enol Güneş ilk olarak, "Oyuna hakim bizdik. Son 10 dakikalık bölümde geride durduk. Topu kontrol edip çıkmaya çalıştık. Orta atma şansı verdik. Çıktığımız ataklarda gol bulsak oyun kopacaktı. Fazla pozisyon bulduk, az gol attık. Rakibe az pozisyon verdik ama gol yedik. Kıran kırana maç oldu. Bütün oyuncuların emeğine sağlık. Gereksiz pozisyonlar var. Döndüğümüzde verdiğimiz pozisyonlar var. Az var ama olmaması gerekiyor. Hakettiğimiz puanı aldık" dedi.

'TRABZON MAÇINDA SIKINTI YARATIR' Trabzonspor maçında Marcelo ve Alexis'in oynamayacak olmasına değinen Güneş, "Andreas Beck sarı kart görseydi Trabzonspor maçında oynamayacaktı. Ama Marcelo ve Alexis, lisansları çıkmadı diye Trabzonspor maçında yoklar. Yani oyuncunun oynaması gerekir. Ben mi tehir ettim? Oynaması gereken adamı oynatmıyorsunuz. Elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor büyük bir camia. Büyük bir takım. Hikmet hoca benim dostu ama sahaya çıktığımız zaman kıran kırana maç yapıyoruz. Marcelo ve Alexis'in olmaması bizi için sıkıntı. Yeni oyuncular oynayatacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

FOTOMAÇ

Yorumlar