Şenol Güneş Yedekleri Değerlendirdi

Şampiyon Beşiktaş'ın Şampiyon teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş Yedekleri Değerlendirdi 18 May 2016 21:40 1667 Okunma

Şampiyon Beşiktaş'ın Şampiyon teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"Konyaspor'u kutluyorum. UEFA'da başarılar diliyorum. Bu anlayışla devam ederlerse şampiyonluğun adaylarından bir tanesi olur. Bugünde kazanma hırsları fazlaydı. ilk yarı zihinsel olarak sahada yoktuk. İlk yarıdaki oyun bize yakışmadı. İdman yapmadık, kopuşlar oldu. Bir yorgunluk bekliyorduk. Hazırlık maçından daha beter maç oynadık. İkinci yarı oyuna hakimdik, arzumuzda vardı ama kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Oyuncularımıza teşekkür ediyoruz. Bu mağlubiyetin gelecek seneye ışık olmasını temenni ediyorum. Futbolda dün yok. Hatta bugün de bitti. Yarınları kazanmak için her gün kendini hazırlaman gerekiyor"

"Bunun benzeri Kasımpaşa maçında oldu. Kasımpaşa'da son 5 dakika kötü oynadık. Bu maçta ikinci yarı iyiydik. Konsantrasyon meselesi. Genel olarak böyle bir sıkıntımız yok. Büyüdükçe bu hatalar daha az olmalı. Oynamayan oyuncular kendini yenilemeliler. İyi oyuncuyu geçmeliler. O zaman takım gelişir"

"Milli takım zor bir grupta. İnşallah başarılı oluruz. Ligi bu tempo ile taşıyan oyuncularımızın daha verimli olmasını bekliyoruz. İşleri kolay değil. Gruptan çıkma şansımız var ama zor. Eğer gruptan çıkarsak elemelerde daha iyi olacağız"

Yorumlar