Sergen Yalçın Beşiktaş teknik direktörlüğüne gözünü dikti!

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçı hakkında Sinan Engin ile birlikte Beyaz TV'ye röportaj verdi.

Sergen Yalçın Beşiktaş teknik direktörlüğüne gözünü dikti! 14 Mar 2017 09:12 1943 Okunma

Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın şunları söyledi:

Taraftarın tepkisi olmadı ya. Tepki demeyelim ona. Beşiktaş şampiyonluğa gittiği için bunlar normal. Ben üzüldüm tabi doğal olarak. Böyle bir şey beklemiyordum. Biz oraya futbol oynamaya gittik. Benim takımım futbol oynayan takım. Durumumuz zaten sıkıntılı. Elimizden geldiğince oyunu pozitif hale getirmeye çalıştık. Beşiktaş çok güçlü bir takım çünkü. Vodafone Arena'da Beşiktaş'la oynamak gerçekten zor. Oyuncularım inanılmaz bir duruş gösterdi. Çok güzel bir oyun oldu. İki takım da kazanabilirdi. Futbolda bunlar oluyor. Bir taraf kazanacak, bir taraf kaybedecek."

"Kasımpaşa maçında da 90+3'te gol yedik. Orada da 2 puan kaybettik. Bana göre skor adil oldu biraz. İki taraf için de 1 puan kazandı, 2 puan kaybetti diyebiliriz."

"Beşiktaş biraz yorgundu sanki. Kolay değil arka arkaya 3 maç oynamak. Rotasyon da yapılmadı kadroda. Bu yorgunluk doğal. Bence iyi maç oldu. İzleyenler güzel bir müsabaka izledi."

"Benim görüşüm şampiyonlukta Beşiktaş'ın avantajı çok fazla. Rakip olarak Başakşehir gibi görünse de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin geride olması büyük avantaj."

"Ben basın toplantısında da söyledim. Hayallerle yaşamıyorum. Şu an Kayserispor'un hocasıyım ve gelecek planlaması yapmıyorum. Ha tabi şunu da söyleyeyim, Beşiktaş'a gelmem için niye erkren olsun ki? Tecrübe tecrübe diyorlar Sinan ağabey sürekli tecrübe kazanmanız lazım diyor. Öyle bir okul varsa gidelim. Şaka bir yana Türk futbolu olarak o konularda sıkıntılıyız. Herkes tecrübeden bahsediyor ama tecrübenin ne olduğunun kimse farkında değil. Tecrübe diye bir şey yok. Bu varsa vardır, yoksa yoktur. Ucu çok açık. Tecrübe falan bana göre değil."

"Beşiktaş'ın Olympiakos'u rahat geçmesi lazım. Olympiakos, Beşiktaş'ın ayarında bir takım değil. Bundan sonra kura şansı olursa yine böyle bu tarz takım çıkarsa niye final olmasın diyorum. Böyle bir stat, böyle bir seyirci... Beşiktaş'ın final oynaması için her türlü ortam var."

"Quaresma'nın oynamaması bizim için avantajdı. O kanat biraz daha sıkıntılı olacaktı. Gökhan da yoktu çünkü. Quaresma'nın son 2 sezonda Beşiktaş'a ciddi katkı yaptığını düşünüyorum. Formda! Mutlaka bundan sonraki dönemde katkısı sürecektir. Artık futbol oynamayı düşünüyor Quaresma."

ajansbesiktas

Yorumlar