Sergiy Rebrov'dan flaş Beşiktaş açıklaması!
Dinamo Kiev'de teknik direktör Sergiy Rebrov'dan Beşiktaş ile ilgili açıklama geldi.
3502 Okunma
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Napoli ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Dinamo Kiev'de teknik direktör Sergiy Rebrov'dan Beşiktaş ile ilgili açıklama geldi.
Napoli maçının ardından açıklamalarda bulunan grupta hiçbir şansı kalmayan Dinamo Kiev'in çalıştırıcısı Sergiy Rebrov, son maçta ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Genç teknik adam maç sonu yaptığı açıklamada, ''Napoli karşısında son düdüğe kaadar kazanmak için oynadık ama Napoli bizden daha üst sırada olmayı hak ettiğini gösterdi. Son maçımızda Beşiktaş karşısında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Prestij için, taraftarımızın önünde güzel bir deneyimle Şampiyonlar Ligi'ni kapatmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında 6 Aralık'ta deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşacak.
sporx
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar