Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Canlı yayın bilgileri, kadrolar, eksik oyuncular...

Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta kapanış maçında Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Ligde geride kalan 28 haftada 53 puan toplayan siyah

Sivasspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta? Canlı yayın bilgileri, kadrolar, eksik oyuncular... 22 Nis 2019 14:48 881 Okunma

'de 29. haftanın son mücadelesinde evinde 'ı ağırlıyor. Son 4 maçında galip gelen Kara Kartal, Sivas'ta da 3 puan peşinde. Kazanarak zirveyi takibe devam etmek isteyen siyah-beyazlılar, Trabzonspor'la da farkı açmak amacında. Peki, Sivasspor - maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Mücadele ile ilgili yayın bilgileri ve önemli ayrıntılar haberimizde... Ayrıca Sivasspor - Beşiktaş maçını FOTOMAC.COM.TR'den canlı olarak takip edebilirsiniz.

Demir Grup Sivasspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SİVASSPOR'DA 2 EKSİK!

Ev sahibi ekipte ise cezalı Özer Hurmacı ve sakat Hugo Vieira siyah-beyazlılar karşısında oynayamayacak.

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Top kapma, pas ve pres çalışmaları yapan futbolcular, antrenmanın son bölümde ise taktik çalışmalar yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip, idmanın ardından kulüp tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

BEŞİKTAŞ'TA 4 İSİM YOK!

Beşiktaş'ta maçın kadrosunda sakatlığı bulunan Ricardo Quaresma ve Adriano Correia ile sarı kart cezalısı Caner Erkin yer almadı. Mustafa Pektemek de Sivas'a götürülmedi.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSU:

Teknik direktör 'in belirlediği kadroda şu futbolcular yer aldı:

Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Alpay Çelebi, Gökhan Gönül, Rıdvan Yılmaz, Domagoj Vida, Nicolas Isimat Mirin, Necip Uysal, Enzo Roco, Gary Medel, Atiba Hutchinson, Adem Ljajic, Muhayer Oktay, Dorukhan Toköz, Shinji Kagawa, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens, Cyle Larin, Güven Yalçın, Burak Yılmaz.

26. RANDEVU!

Beşiktaş ile Sivasspor, Süper Lig'de 26. kez Karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 25 lig maçında Beşiktaş 12, Sivas 8 galibiyet alırken, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın attığı 35 gole, Sivasspor 27 golle yanıt verdi. İki takım arasında Sivas'ta yapılan 12 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 3'ünü Sivasspor kazandı, 2 müsabaka da berabere bitti. Sivas'ta siyah-beyazlılar 14, kırmızı-beyazlılar ise 11 gol attı. Geçen sezon Sivas'taki maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

MAÇIN BİLET FİYATLARI:

Maçın bilet fiyatları şöyle: 1. Kategori 65 TL, 2. Kategori 43 TL, 3. Kategori 43 TL, 4. Kategori 43 TL, Misafir Tribünü 57 TL.

Yorumlar