Sivok Gidecek Mi ?

Son iki maçın kahramanı Tomas Sivok ülkesinin televizyonlarına ayrılık sinyalleri verdi.

Sivok Gidecek Mi ? 24 Apr 2015 08:27 1311 Okunma

Son iki maçın kahramanı Tomas Sivok ülkesinin televizyonlarına ayrılık sinyalleri verdi.

İşte Sivok'un sözleri:

“Sakatlık süreci hiç bitmeyecek gibiydi. Ama hocamız Bilic beni her zaman bekliyordu. Bana sürekli olarak tecrübeme ihtiyaç duyduğunu söylüyordu. Bana verilen şansı iyi değerlendirdiğim için gururluyum ve daha iyisini yapmayı deneyeceğim”

“Fenerbahçe’ye kaybetmek çok kötüydü. Benzer şekilde Başakşehir beraberliği de kötü oldu. Sadece 1 puan farkla ikinci sıradayız. Takım kaptanı olarak maksimumu sahaya yansıtmak istiyorum. Kalan 7 maçta şampiyonluk için savaşacağız”

“Bana şimdiye kadar kulüpten sözleşme uzatma önerisi gelmedi. Oynamaya devam ediyorum çünkü hocama güveniyorum. Sanırım 7 yıllık Beşiktaş kariyerim sezon sonu bitecek. Bunu konuşmaya daha çok var. Yüzde 90 ayrılacakmışım gibi dursa da futbolda her şey olabilir. Kış döneminde birçok teklif almıştım, büyük ihtimalle yazın da gelecek ve yazın serbest oyuncu konumuna geleceğim. Bütün bunlar olsa bile Mayıs ayında şampiyonluk kupasını almak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar