SON DAKİKA! Yılın takası için geri sayım başladı!
Gökhan Töre Beşiktaş’a, Ozan Tufan ise F.Bahçe’ye yar olmadı…
3541 Okunma
Son bir yılda yaşanan olaylar yüzünden F.Bahçe ile Beşiktaş’ın arası da açıldı da açıldı… tam da bu dönemde iki tarafında en azından bir masa etrafından oturmasını sağlayacak bir gelişme yaşandı.
Gelişmenin merkezindeki isimse Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları… kardeşi Aykut çok iyi bir F.Bahçeli olan Erdal Torunoğlulları, Başkan Fikret Orman’la görüşürken ilginç bir gerçek ortaya çıktı.
Erdal Torunoğulları kardeşi Aykut’un kendisine, “yönetime yakın isimler arasında Ozan bize yar olmuyor. Gökhan da Beşiktaş’a… bizim Gökhan gibi, Beşiktaş’ın da Ozan gibi adama ihtiyacı var. Keşke iki taraf bir araya gelebilse de bu iş tatlıya bağlansa herkes kazansa diyenler var” sözlerini Başkan Orman’a aktardı.
Böyle ifadeleri kendisinin de duyduğunu söyleyen Orman’ın ise “Ahmet Abi’nin (Nur Çebi) kimseyle kavgası yoktur. Bir konuşmak lazım” sözlerini kullanması ise önümüzdeki günlerde bir sürprizi gündeme getirdi.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar