Son dakika BJK haberleri | Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bıraktı!

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşadığı şampiyonluklarla geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş, yeni sezon öncesi büyük bir be

Son dakika BJK haberleri | Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı bıraktı! 22 Haz 2021 20:43 238 Okunma

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yaşadığı şampiyonluklarla geçtiğimiz sezonu çifte kupayla tamamlayan , yeni sezon öncesi büyük bir belirsizlik yaşıyor.

Siyah beyazlılar teknik direktör Sergen Yalçın ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamazken, başkan de flaş bir karar aldı.

A Spor'un haberine göre; Ahmet Nur Çebi Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladı. Aldığı kararla ilgili konuşan Çebi, "6 Temmuz'daki genel kurula kadar Kulüpler Birliği'nde görevdeyim, seçimde aday olmayacağım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kulüpler Birliği, resmi sosyal medya hesabından Ahmet Nur Çebi'nin başkan adayı olmayacağını açıklamadı.

İşte o açıklama...
Bugün gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu toplantısında, Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısının 6 Temmuz 2021 Salı günü gerçekleştirilmesine karar verilmiştir. Sayın Ahmet Nur Çebi yeniden başkan adayı olmama kararı almıştır.

Yorumlar