Talisca fırçayı yedi, sonra özür diledi.

Seni 90 dakika sahada tutacaktım ama kendini zorla oyundan aldırttın. Kart sınırındakileri alacaktım, beni zor durumda bıraktın.

Talisca fırçayı yedi, sonra özür diledi. 22 Feb 2017 07:18 2883 Okunma

Güneş'in, Akhisar Bld maçında rakibini kovalamadığı için oyundan aldığı sambacıyı "Seni 90 dakika sahada tutacaktım ama kendini zorla oyundan aldırttın. Kart sınırındakileri alacaktım, beni zor durumda bıraktın" diye fırçaladığı, Talisca'nın da hocasından özür dileğini öğrenildi. .

Akhisar maçının ardından önce hocası, sonra takım arkadaşlarından özür dileyen Anderson Talisca, yönetime de "Beni bırakmayın" mesajı vermeye devam ediyor. Brezilyalı yıldız, "Beşiktaş benim evim gibi. Burada kimse ne konuşuyor anlamıyorum ama kalbim herkesi anlıyor" diyerek ayrılmayı asla düşünmediğini dile getirdi..

fotomaç

Yorumlar