Talisca Göz Dolduruyor!
Beşiktaş’ın yıldızları arasında, milli takım kampında bulunan ve izinli olan isimler yer alamayacak.
1327 Okunma
Beşiktaş’ın yeni yıldızı Anderson Talisca, milli ara sebebiyle takıma 3 günlük izin verilmesine rağmen tesislerden ayrılmadı.
Brezilyalı futbolcu, kulüp fizyoterapisti eşliğinde 3 gün boyunca tedavisini devam ettirdi. Bireysel olarak hazırlıklara başlayan başarılı oyuncunun, bu hafta sonuna kadar takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.
Spor Toto Süper Lig’deki milli ara sebebiyle oluşan boşluğu pazar günü Başakşehir’le oynayacakları karşılaşmayla değerlendirecek olan Siyah- Beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başlayacak. 3 günlük tatilin ardından topbaşı yapacak olan Beşiktaş’ın yıldızları arasında, milli takım kampında bulunan ve izinli olan isimler yer alamayacak.
Fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar