TFF'den Fenerbahçe'ye puan silme cezası!
Fenerbahçe'ye TFF'den ağır ikaz geldi. Federasyon, Fenerbahçe'ye 'puan silme riski altında' olduğu uyarısını yaptı.
11422 Okunma
Gelir-gider dengesinin uyuşmadığı Fenerbahçe'ye TFF'den ağır ikaz geldi. Federasyon, Fenerbahçe'ye 'puan silme riski altında' olduğu uyarısını yaptı. Lisans talimatını yürürlüğe sokan TFF, yüzde 20'nin üzerinde harcama yapan ve yüzde 30 harcama barajına yaklaşan Fenerbahçe'ye kasım ayı içinde "puan silme riski altında olduğu" uyarısını yaptı.
Bu yüzden devre arasında transfer yapamayan Fenerbahçe'nin TFF'ye gönderdiği yeni bilançolarda da bütçenin denk olmaması durumu iyice çıkmaza sürükledi. TFF'nin istediği 9 aylık fiili ve 3 aylık da tahmini bütçeler Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar ''bütçe denklenecek'' savunması yeterli görülmedi.
TFF, Fenerbahçeli yetkililerle yaptığı toplantıda, gelir-gider dengesini ne zaman sıfırlayacaklarını sordu. Bütçenin denk olmama nedenleri masaya yatırıldı. Sarı-lacivertli yöneticiler ''kur artışını'' birinci neden olarak gösterdi. TFF ise Fenerbahçe'ye mayıs sonuna kadar süre verdi. Kıyamet burada koptu.
Çünkü Fenerbahçeli yetkililere göre TFF, Fenerbahçe'ye 1 yıl da süre verebilirdi. Fakat 6 ayı yeterli gördü. Aziz Yıldırım'ın naklen yayın ihalesi ile ilgili yaptığı çıkış ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı suçlamasının arkasında da yine denk bütçe korkusu yatıyor. Çünkü, Fenerbahçe yönetimi TFF'ye yaptığı "denk bütçeyi sıfırlama" toplantısında naklen yayından gelecek rakamı dolar'ın yükseliş kuruna göre hesaplamıştı.
Fotospor
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar