UEFA'dan Beşiktaş'a şok!
Beşiktaş, UEFA'dan bazı kuralların "yumuşatılması" için istekte bulundu.
2312 Okunma
Jose Sosa ve Mario Gomez'den darbe yiyen Beşiktaş transfer yapamadığı için köşeye sıkışınca UEFA'nın kapısına dayandı. Daha önce finansal fair-play kuralları nedeniyle Avrupa Kupaları'na bir yıl katılamama cezası alan siyah-beyazlılar bazı kurallar için "yumuşama" istedi.
Bu sezon sadece 23 kişilik esame listesi verebilecek olan Beşiktaşlı yöneticiler, UEFA'yla yapılan görüşmelerde, Türkiye gibi euro'nun yerel para birimi karşısında sürekli değer kazandığını anlattı. Enflasyon konusunda sıkıntı yaşandığı belirtildi. Finansal fair-pkay kurallarının Türkiye ve Rusya gibi para birimleri güçsüz ülkelere aleyhine negatif anlamda haksızlığa neden olduğu belirtildi. Kurallar konusunda bazı esnemelere gidilmesi istendi.
UEFA'nın Finansal Fair-Play Kontrol Komitesi ise Beşiktaş'a bu sezon için bunun olmasının imkansız olduğunu aktardı. İlerleyen dönemde bunun da göz önüna alınacağı bildirildi.
Fotospor
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar