Veli Kavlak takımla çalıştı!
Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamolarından biri olan Veli Kavlak, yaklaşık 8 ay süren sakatlığının ardından yeniden takımla çalışmalara başladı.
1173 Okunma
Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamolarından biri olan Veli Kavlak, yaklaşık 8 ay süren sakatlığının ardından yeniden takımla çalışmalara başladı.
Milli araya lider olarak giren Beşiktaş'a, Veli Kavlak'tan müjdeli haber geldi.
Geçtiğimiz sezon 22 Mart'ta oynanan Fenerbahçe maçında omzundan yaşadığı sakatlık sonrası bir daha forma giyemeyen ve ağustos ayında bıçak altına yatan deneyimli oyuncu, 8 aylık sürecin ardından yeniden tam anlamıyla sağlığına kavuştu ve takımın bugünkü antrenmanında yer aldı.
Siyah-Beyazlılar'da orta sahanın dinamolarından biri olan 26 yaşındaki Veli Kavlak'ın uzun süre sahalardan uzak kalmasına karşın antrenmandaki hazır görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
Teknik direktör Şenol Güneş'in Veli'yle özel olarak ilgilendiği gözlenirken, Güneş daha önceki açıklamasında oyuncusunu riske etmeyeceğini açıklamış ve belki ilk yarının son 1-2 maçında başarılı oyuncusunu sahaya sürebileceğini belirtmişti.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar