Yunus Mallı aşkı bitmiyor

Devre arasında da gündeme gelen orta saha için sezon sonunda tekrar çıkarma yapılacak. Yunus daha önce Beşiktaş’a olumlu yaklaşmıştı.

Yunus Mallı aşkı bitmiyor 23 Mar 2020 13:18 438 Okunma

Yakın tarihte ve gibi örneklere sahip olan ve onlar gibi potansiyeli yüksek isimler arayan , transferde ve 'yı merkez üssü haline getirecek. Gelen haberlere göre, son gurbetçi transferini geçen yıl Güven Yalçın ile yapan siyah-beyazlıların geniş listesinde hem tecrübeli hem de genç isimler yer alıyor. Bunların içerisinde devre arası da gündeme gelen Wolfsburg'un Union Berlin'e kiraladığı yer alan önemli futbolculardan. 28 yaşındaki milli oyuncunun kulübüyle 2021 sonuna kadar sözleşmesi bulunurken, devre arası Beşiktaş'ın ilgisine olumlu yaklaşım sergilemişti. Öte yandan G.Saray da sezon başında 'in isteği doğrultusunda Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istemiş ancak 'nın satışının gerçekleşmemesi nedeniyle askıya alınmıştı.

MERT DE LiSTEDE
Lıstede 'in ikinci takımında oynayan U21 milli futbolcusu sağ bek Mert Yılmaz'ın adı da öne çıkmış durumda. Beşiktaş tüm dünyayı saran Koronavirüs salgının önüne geçilmesinin ardından hamlelerine başlayacak.

Yorumlar