Hunt aşkı depreşti!
Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Beşiktaş'a gelmekten son anda vazgeçen Aarun Hunt için siyah-beyazlılar tekrar devrede
1233 Okunma
Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Beşiktaş'a gelmekten son anda vazgeçen Aarun Hunt için siyah-beyazlılar tekrar devrede.
Beşiktaş'ın Aaron Hunt aşkı depreşti. Alman Kicker dergisi Werder Bremen'den ayrıldığı dönemde Beşiktaş yerine Wolfsburg'u tercih eden İngiliz asıllı Alman oyuncu için siyah-beyazlıların, Palermo ile yarış içine girdiğini yazdı.
Orta sahada görev yapan 28 yaşındaki oyuncu, Wolfsburg't yeteri kadar forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor.
2011 yılında Türk kızı Semra Polatlıgil ile evlenen Hunt, eşinin durumu nedeniyle başvuru yapması halinde yerli statüsünde oynama hakkı kazanabilecek.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği







Yorumlar