Beşiktaş Benteke için Gemileri Yaktı

Forvet arayışlarını devam ettiren Beşiktaş, yıldız futbolcuyu kiralamak için Liverpool ile sıkı bir pazarlığa girişti.

Beşiktaş Benteke için Gemileri Yaktı 08 Ağu 2016 09:12 3237 Okunma

Beşiktaş Yönetimi, bugün Benteke için son girişimini yapacak. Bu oyuncuyu kiralamak için Liverpool ile kıran kırana pazarlık içerisine giren siyah-beyazlı yönetim, İngiltere’den olumlu cevap gelmesi halinde, diğer tüm seçenekleri askıya alacak.

Şenol Güneş’in, “iki golcü” isteğine soğuk bakan Beşiktaş Yönetimi, Benteke’nin gelmesi halinde, Mustafa Pektemek ile Ömer Şişmanoğlu’nun durumlarını netleştirecek. Yönetim, bu iki oluncuyla yollarını ayırması durumunda ilk olarak Eto’o’yu almaya çalışacak.

Siyah-beyazlı yönetimden bazı isimlerin, Antalyaspor ile iki senelik daha sözleşmesi bulunan Kamerunlu oyuncunun bonservisi konusunda sıkıntı yaşanması durumunda kiralanmasını önerdi. Buna sıcak bakan Başkan Fikret Orman, Eto’o konusunda Antalyaspor’a, satın alma opsiyonlu olarak bir sene kiralık önerisinde bulunacak.

Forvet konusunda kılı kırk yararak adımlarını dikkatli atan Başkan Fikret Orman’ın, yönetici arkadaşlarına, “Herkes bize transfer yapamıyor gözüyle bakıyor ama yeni sezonun en güçlü forvet hattı yine bizde olacak” dediği öğrenildi.

Milliyet

Yorumlar