Beşiktaş Juventus’un Kalecisi İçin çıkarma yapıyor
Devre arasında Dnipro’dan transfer edilen Denys Boyko beklentilerinden oldukça altında kalınca Beşiktaş yönetimi yeni sezonda kaleye bir takviye yapma kararı
1990 Okunma
Beşiktaş'ta devre arasında gündeme gelen kaleci Neto için tekrar girişimlerde bulunuluyor. Kara Kartal Isla transferi için de oldukça istekli.
Devre arasında Dnipro’dan transfer edilen Denys Boyko beklentilerinden oldukça altında kalınca Beşiktaş yönetimi yeni sezonda kaleye bir takviye yapma kararı aldı. Ukraynalı kaleci uygun bir bonservis fiyatına elden çıkarılacak ve bu parayla da yeni bir kaleci alınacak.
İtalyan medyasında yer alan haberlere göre siyah beyazlı ekip, devre arasında da gündeme gelen Juventus’un yedek kalecisi Neto’nun peşinde. Beşiktaş’ın haricinde Everton’ın da devrede olduğu belirtilirken Juventus’un 2 yıllık kiralama konusuna sıcak baktığı ifade edildi. Juventus, kiralama bedeli olarak ise 2.2 milyon Euro talep ediyor.
Neto transferinde Everton’ın da devrede olması kritik zira İngiliz ekibi aynı zamanda Beşiktaş’tan Boyko ile de ilgileniyor. Eğer Neto transferinde Everton mutlu sona ulaşırsa Boyko’nun takımdan ayrılması zora girebilir.
26 yaşındaki Brezilyalı kaleci geçen sezon 8 maçta forma giymiş ve kalesinde 6 gol görmüştü. Genelde Buffon’un ardında yedek bekleyen Neto daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmenin peşinde.
Öte yandan Beşiktaş’ın adı bir başka Juventuslu Mauricio Isla ile de anılıyor.
Amk-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği







Yorumlar