Beşiktaş Pep Guardiola'yı bekliyor

Forvet arayışlarını sürdüren Kartal, 27 yaşındaki yıldızı kiralamak için Manchester City’nin kapısını çaldı...

Beşiktaş Pep Guardiola'yı bekliyor 08 Ağu 2016 12:46 4348 Okunma

Son iki sezonda forvet konusunda nokta atışı yapan Beşiktaş Yönetimi, yeni golcüsünü aramaya devam ediyor.

Transferi bizzat yöneten başkan Fikret Orman, tıpkı Demba Ba ve Mario Gomez gibi kaliteli bir isme Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gomez’in ayrılmasının ardından birçok ismi gündemine alan Kartal’ın Wilfred Bony için İngiltere’ye çıkarma yaptığı ortaya çıktı.

Siyah-Beyazlılar’ın, eski dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın yönetimden istifa etmeden önce büyük mesafe kat ettiği Fildişi Sahilli golcüyü renklerine bağlamak için bir kez daha Manchester City’nin kapısını çaldığı öğrenildi. Kartal’ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle 27 yaşındaki yıldız kiralamak istediği ifade edelirken, Ada ekibinin bu teklife sıcak baktığı ifade edildi.

City’nin 2014-15 sezonu başında Swensea’den transfer ettiği Wilfred Bony’nin de Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve İngiliz ekibinden aldığı yıllık ücretin aynen ödenmesi halinde Siyah Beyazlı formayı giymeye hazır olduğu belirtildi. Fakat Kartal’ın büyük aşama kaydettiği bu transferde tek engel teknik direktör Pep Guardiola...

Elinde Sergio Agüero dışında birinci sınıf forvet bulunmayan İspanyol hocanın izin vermesi halinde Bony, Beşiktaş’a gelecek... Ada’dan gelecek yanıtı bekleyen Kartal, Pep’in transferi veto etmesi durumunda alternatif isimlere yönelecek.

Habertürk

Yorumlar