Beşiktaş'ta savunmaya 2 yeni isim
Kara Kartal, stoper ve sol bek transferi konusunda gündemine 2 yeni ismi aldı. Yönetim, kulübe önerilen; Köln’lü stoper Mergim Mavraj ve Palermo’lu sol bek Ac
1800 Okunma
Kara Kartal, stoper ve sol bek transferi konusunda gündemine 2 yeni ismi aldı. Yönetim, kulübe önerilen; Köln’lü stoper Mergim Mavraj ve Palermo’lu sol bek Achraf Lazaar’ı listesine ekledi.
Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda savunma hattında büyük bir değişikliğe gitmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar’ın gündemine son olarak 2 yeni ismin girdiği ortaya çıktı.
Transfer çalışmalarında kendi belirledikleri isimlere ek olarak menacerlerden önerilen futbolcuları da değerlendirmeye alan Kara Kartal’ın; ilk olarak stoper bölgesi için Almanya Bundesliga ekibi Köln’ün Arnavutluklu futbolcusu Mergim Mavraj’ı listesine eklediği bildirildi. Geçen sezon Köln formasıyla 12 maçta görev yapan Mavraj’ın, bonservis bedelinin 2 milyon Euro civarında olduğu öğrenildi.
Sol bek İtalya’dan
Takımın tecrübeli sol beki İsmail Köybaşı’yla sözleşme tazeleyen Siyah-Beyazlılar, bu bölgeye yeni bir isim kazandırmak için başlattığı çalışmalarda; kulübe önerilen isimlerden Achraf Lazaar’a yöneldi. İtalya Serie A ekibi Palermo’da forma giyen 24 yaşındaki sol bek için kulübünün 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği açıklandı.
Fatatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği







Yorumlar