Gomez için konuşulan 7.5 milyon Euro'nun sırrı

Basında çıkan Mario Gomez'in Beşiktaş'tan takımda kalmak için 7.5 milyon Euro istediği haberleri Başkan Fikret Orman'ı çileden çıkardı...

Gomez için konuşulan 7.5 milyon Euro'nun sırrı 08 Ağu 2016 09:06 4224 Okunma

Basında çıkan Mario Gomez'in Beşiktaş'tan takımda kalmak için 7.5 milyon Euro istediği haberleri Başkan Fikret Orman'ı çileden çıkardı... Gomez'in geçen sezon siyah-beyazlı formayı 6.5 milyon Euro'ya giydiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını diğer oyunculara anlatmaya çalışan Başkan çıkan bu habere çok sinirlendi. Gomez'in Fiorentina'dan kazandığı paranın 5.5 milyon Euro olduğunu doğrulayan Orman, bu paranın garanti olarak Gomez'in cebine giren kısmını kendilerinin karşıladığını itiraf etti. Bu rakamın da 3.5 milyon Euro olduğunu söyledi. Onun dışında, Gomez'e şampiyonluk primi, Şampiyonlar Ligi primi ve gol kralı olduğu içinde ayrı primler verdiklerini bu rakamın da 1 milyon Euro'yu bulduğunu belirtti.

Gomez'e dönmesi durumunda aynı şartları sunduklarını, aralarında para konusunda herhangi bir sıkıntının bulunmadığını açıkladı. Gomez, Fiorentina'da kalır ve şampiyonluk yaşayıp bir de Şampiyonlar Ligi görürse alacaklarının vergilerle beraber 7.5 milyon Euro'yu bulacağının doğru olduğunu ama Türkiye'de Beşiktaş'a gelir ve aynı başarıları tekrarlarsa cebine girecek paranın yine bonuslarla beraber 4.5 milyon Euro olacağını belirtti.

Orman kendisine sürekli olarak Gomez'i soran yöneticiler ve taraftarlara ise "ben de sizin kadar biliyorum. Ben de sizin kadar dönmesini istiyorum" itirafında bulundu. Gomez'in Beşiktaş'ı yakından takip ettiğini, Gökhan Gönül ve Adriano transferi nedeniyle kendisini kutladığını Mathieu ile görüşmeleri hakkında bilgi sahibi olunca geri dönmeye sıcak baktığını ve görüşmelerin başladığını açıkladı. Tam bu sırada patlayan darbe girişimi yüzünden eşinin korktuğunu ve geri adım attığını söyledi. Orman, Gomez için "eşini ikna edebilirsek, gelecek ve bizimle olacak. Aksi taktirde daha iyisi gelecek" sözü verdi.

Fotospor

Yorumlar