Kartal Üçlü eşinde

Donk ve Scarione için Kasımpaşa'ya, “Ocak'ta alalım, siz de para kazanın” diyecek. Ayrıca Paşa'nın İsveçli kalecisi Isaksson da listede.

Kartal Üçlü eşinde 12 Nov 2015 08:53 870 Okunma

Lider, devre arası bombaları için düğmeye bastı. Kartal, sezon sonu sözleşmeleri bitecek Donk ve Scarione için Kasımpaşa'ya, “Ocak'ta alalım, siz de para kazanın” diyecek. Ayrıca Paşa'nın İsveçli kalecisi Isaksson da listede.

Siyah-Beyazlılar’ın müthiş transfer operasyonunda 3 Kasımpaşalı’nın ismi yazıyor; Donk, Scarione ve Isaksson... En kısa zamanda Paşa’nın kapısını çalacak olan Kartal, “Donk ve Scarione’yi istiyoruz. Sözleşmeleri bitiyor. Ocak’ta alalım, siz de para kazanın” teklifini yapacak. Her 2 oyuncunun da bu transfere sıcak bakması ve sezon sonu için ‘evet’ demesi Beşiktaş’ın elini güçlendiren faktörlerden.

Beşiktaş’ta sezon başında da düşünülen ama gerçekleşmeyen alternatif kaleci hamlesi Ocak’ta mutlaka yapılacak. Bunun için de düşünülen isim 34 yaşındaki Isaksson. 2017’ye kadar sözleşmesi olan İsveçli file bekçisi için de para artı takas önerisinde bulunulacak. Beşiktaş’ta adı takasta geçenler arasında ise Pedro Franco, Motta, Mustafa Pektemek gibi oyuncuların olduğu öğrenildi.

Fanatik

Yorumlar