Ocakta Beşiktaş'a Geliyorum
Sezon başında Kartal'ın kapısından dönen Raheem Lawal, ara transferde Siyah-Beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.
1128 Okunma
Sezon başında Kartal'ın kapısından dönen Raheem Lawal, ara transferde Siyah-Beyazlı formayı giyeceğini açıkladı. Fanatik'e konuşan Eskişehirspor'un Nijeryalı ön liberosu, “Beşiktaş'la anlaştım” diyerek Atiba'nın yeni partneri olacağını duyurdu.
Yeni sezon öncesinde Veli Kavlak’ın omuz bölgesinden sakatlığının bulunması ve Tolgay Arslan’ın da hazırlık kampında sakatlanıp ilk yarıyı kapatmasının ardından Kara Kartal’da Eskişehirsporlu Raheem Lawal’ın transferi gündeme gelmişti.
Nijeryalı futbolcuyu uzun süre listesinde tutan yönetim; son anda bu ismin takıma kazandırılmasından vazgeçmişti. Ancak Veli ve Tolgay Arslan’ın hâlâ forma için tam olarak hazır olmaması sebebiyle yönetimin, hedefine tekrar Es Es’li futbolcuyu aldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak Fanatik’e açıklamalarda bulunan başarılı futbolcu, “Beşiktaş’la anlaştım. Ocak ayında büyük ihtimalle Siyah-Beyazlı formayı giyeceğim” diyerek bombayı patlattı.
Türkiye’de daha önce Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu’nda da görev yapan Lawal, Eskişehirspor formasıyla bu sezon 9 maça çıktı. Es Es’in ligdeki kötü gidişatına engel olamayan tecrübeli orta alanın, Beşiktaş’a transfer olması halinde ön libero hattında Atiba’nın yeni partneri olacağı konuşuluyor.
Fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği







Yorumlar