Ramos Son Karar
Guilherme için de kulübünü ikna edemeyince; Cassio Ramos ve kulübü Corinthians'la anlaşmaya vardı
2324 Okunma
Mandanda ve Boyko görüşmelerinden olumsuz yanıt alan Beşiktaş, Guilherme için de kulübünü ikna edemeyince; Cassio Ramos ve kulübü Corinthians'la anlaşmaya vardı
Beşiktaş'ta kelimenin tam anlamıyla yılan hikayesine dönen kaleci transferinde, son karar Cassio Ramos oldu..Mandanda ile Boyko'nun transferinin sonuçsuz kalması, Lokomotiv'in de Guilherme'yi satmaya yanaşmaması; siyah-beyazlıları Cassio'ya mahkum etti. Corinthians forması giyen tecrübeli file bekçisi ile görüşmeler son aşamaya gelmiş durumda. Daha önce PSV'de forma giyen ve Avrupa tecrübesi bulunan Cassio için resmi teklif yapıldı. Siyah-beyazlılar 1.5 yıllığına Cassio'yu kiralamak için Brezilya ekibine 750 bin euro teklif etti. İlk yılın sonunda Cassio'nun bonservisi alınırsa 750 bin euro, gelecek sezonun sonunda ise 1 milyon euro ekstra ödeme yapılması önerildi.
Bu arada Brezilya basını da, Beşiktaş'ın Corinthians'ın kalecisi Cassio Ramos ile anlaştığını iddia etti. Haberde Brezilyalı 28 yaşındaki kalecinin Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği belirtilirken kulübü ile Beşiktaş arasındaki transfer görüşmesinin sonuçlanmasını beklediği yazıldı. 2012'den bu yana Corinthians forması giyen Ramos'un kulübü ile sözleşmesi Haziran 2016'da sona eriyor. Cassio, 2015 yılında Brezilya Kulübü ile toplam 60 resmi maça çıktı.
Fotomaç
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği







Yorumlar