Sane Beşiktaş'ta!
Fransız medyası, Beşiktaş için transfer bombasını patlattı.
3672 Okunma
Fransız medyası, Beşiktaş için transfer bombasını patlattı. Gazeteler, Bordeaux'nun 28 yaşındaki tecrübeli stoperi Lamine Sane'nin bu ay içinde Kartal olacağını yazdı
Ara transfer döneminde kadrosunu bir kaleci ve bir de stoper alarak güçlendirmeyi hedefleyen siyahbeyazlılar, aradığı defans oyuncusunu Fransa'da buldu. Fransız basını, Bordeaux'nun stoperinin siyah- beyazlılarla anlaştığını "Sane Beşiktaş'ta, bu artık kesin" başlığıyla duyurdu. Teknik direktör Willy Sagnol ile sorunları olan 28 yaşındaki oyuncu ayrılma istediğini bildirmişti. Sane son olarak Bordeaux'nun Montpellier deplasmanındaki maç kadrosuna da alınmadı. Son 1 ayda sadece 1 kez kadroya girebilen Sane'nin temasta olduğu Beşiktaş'la anlaştığı belirtildi. Bu arada Bordeaux Teknik Direktörü Sagnol da, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu ifade etti. Sagnol, "Aralarında Sane'nin de bulunduğu 3 oyuncum, ayrılmak için izin istedi. Ben de fikrimi yönetime ilettim, karar onların" yorumunu yaptı.
Papy de listede Öte yandan İngiliz Daily Star gazetesi de, Chelsea'de forma giyen bir diğer stoper adayı Papy için Beşiktaş'ın kiralama teklifi yaptığını iddia etti. Gazete, Beşiktaş ile birlikte Marsilya'nın da, İngiliz ekibinin kapısın çaldığını ve birkaç gün içinde yanıt alacaklarını ifade etti.
fotomaç
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği







Yorumlar