Şenol Güneş'in İstediği Yıldız İsme Ret

Kartal, Fransız Costil için 2 milyon Euro önerdi, Rennes kabul etmedi.

Şenol Güneş'in İstediği Yıldız İsme Ret 01 Jan 2016 08:58 1401 Okunma

Beşiktaş'ın 1 numara harekatı için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Kartal, Fransız Costil için 2 milyon Euro önerdi, Rennes kabul etmedi.

Beşiktaş’ın kaleci arayışlarında liste genişliyor. Ukrayna Milli Takımı’nın file bekçisi Denys Boyko ve Hajduk Split’ten Lovre Kalinic üzerinde duran Siyah-Beyazlılar için bir iddia da Fransa’dan geldi.

Sport Gazetesi, Rennes ve Fransa Milli Takımı’nın kalecisi Benoit Costil için Beşiktaş’ın resmi bir teklifte bulunduğunu yazdı.

Haberde 28 yaşındaki Costil için önerilen rakamın 2 milyon Euro olduğu ve Rennes yönetiminin “Fransa Milli Takımı’nın kalecisi için bu rakam çok düşük” diyerek olumsuz yanıt verdiği belirtildi! Costil’in 2017 Temmuz’una kadar Rennes ile sözleşmesi bulunuyor.

Habertürk

Yorumlar