Yıldız Oyuncu için kıran kırana pazarlık

Fikret Orman, 3 milyon Euro isteyen İngiliz kulübüyle pazarlıkları sürdürüyor.

Yıldız Oyuncu için kıran kırana pazarlık 07 Ağu 2016 19:50 4460 Okunma

Beşiktaş, orta sahaya takviye yapmak amacıyla Leicester City’de forma giyen Gökhan İnler için masaya oturdu. Fikret Orman, 3 milyon Euro isteyen İngiliz kulübüyle pazarlıkları sürdürüyor. Orman, bonservis bedeli düşmezse kiralama önerisinde bulunacak.

Sosa’nın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık orta alana takviye kararı alındı. Siyah beyazlılar, Leicester City ile ipleri koparan Gökhan İnler ile masaya oturdu. 32 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli oyuncu, henüz kararını vermiş değil. İnler’in kararsızlığında İtalyan kulüpleri Napoli, Cagliari ve Genoa’nın da talip olması etkili oluyor. İnler’i geçen sezon Napoli’den 7 milyon Euro’ya olan Leicester, 3 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

Transfer görüşmelerini İngiltere’de üs kuran Başkan Fikret Orman yürütüyor. Siyah beyazlı başkan, UEFA kriterleri nedeniyle ince eleyip sık dokuyor. Orman, eğer bonservis bedelinde istediği inidirimi alamazsa, bu kez İngiliz kulübüne “İnler’i satın alma opsiyonuyla bize kiralık olarak verin” önerisinde bulunacak.

Beşiktaş, geçen sezon da İnler için girişimlerde bulunmuştu. Özellikle Napoli’de başarılı sezonlar geçiren İnler, geçen sezon Premier Lig’de tarih yazarak şampiyon olan Leicester City’de ise büyük hayalkırıklığı yarattı. İnler, 5’i lig olmak özere sadece 10 maçta forma giyebildi.

Yorumlar