Beşiktaş, Hyeon-gyu Oh İçin Resmi Görüşmelere Başladı
Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde hücum hattını güçlendirmek için Belçika'nın Genk takımında forma giyen Güney Koreli santrfor Hyeon-gyu Oh
44 Okunma
Teknik direktör Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, hücum hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Siyah-beyazlı ekibin santrfor takviyesi için belirlediği isim belirlendi. Güney Kore'nin önde gelen gazetelerinden The Chosun'da yayımlanan habere göre Beşiktaş, Belçika temsilcisi Genk'te forma giyen Hyeon-gyu Oh'u dikkate aldı. Yönetimin, Güney Koreli forvetin transferi için resmi iletişimleri başlattığı ve iki kulüp arasındaki müzakerelerin sürdüğü öğrenildi.
24 yaşındaki golcü, bu sezon Genk formasıyla 30 karşılaşmada görev aldı. Hyeon-gyu Oh, bu maçlarda 10 gol kaydederken 3 asistle de katkı sağladı. Genk ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'e kadar uzanan oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7 milyon euro olarak değerlendiriliyor.
Milli takım kariyerinde de dikkat çeken Hyeon-gyu Oh, Güney Kore Milli Takımı'nda 24 maçta forma giydi ve bu süreçte 6 gol attı.
İŞTE O HABER

-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği









Yorumlar