Beşiktaş ve Fener'in Ömer Ali Şahiner savaşı

Geçen sezon Konyaspor’un başarısında önemli pay sahibi olan 24 yaşındaki futbolcunun menajeri Kuday, “İstanbul’dan teklif var. Kulübün adını şimdi vermem doğr

Beşiktaş ve Fener'in Ömer Ali Şahiner savaşı 17 Haz 2016 04:01 2214 Okunma

Geçen sezon Konyaspor’un başarısında önemli pay sahibi olan 24 yaşındaki futbolcunun menajeri Kuday, “İstanbul’dan teklif var. Kulübün adını şimdi vermem doğru olmaz” dedi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Atiker Konyaspor'un yıldızı Ömer Ali Şahiner'in menajeri Oktay Kuday, İstanbul kulüplerinden teklif aldıklarını resmen açıkladı. Sağ bek, orta saha ve sağ açık bölgelerinde oynayabilen 24 yaşındaki yıldızın menajeri Kuday, "Ömer Ali'ye İstanbul'dan teklif var. Kulübün adını şimdi vermem doğru olmaz" dedi. Geçen sezon 3 gol ve 6 asist ile tamamlayan Ömer için özellikle Fenerbahçe'nin ısrarlı davrandığı ve yeni bir teklif yapmasının beklendiği dile getiriliyor.

Montoya da güçlü seçenek

F.Bahçe'nin bir diğer güçlü sağ bek adayı ise geçen sezonun ikinci yarısını Real Betis'te kiralık geçiren Barcelona'lı Montoya. 25 yaşındaki İspanyol futbolcu için Barça ile görüşmeler olumlu gidiyor..

Fotomaç

Yorumlar