• Yaşar Karal
    Yaşar Karal

    yasar07.1903@gmail.com

    03 May 2015 23:39 2945 Okunma

Zor maç trabzon deplasmanı. Ilk yarının böyle zevksiz, kısır geçeceği belliydi. Cardozo ve Ba'nin yedek olması, maç sonucunun iki teknik adamın elinde olduğunu gösterdi bize. Tabiki Bilic gününde olmayan Opare yi aldı ve kurtarıcımızı soktu oyuna, o da hemen topla ilk buluşmasında bekleneni yaptı. Bu dakikadan sonra ufak bi baskı bizi bekliyordu. Bizim de bu ara kontrayla bir kaç pozisyonumuz var. İyi bir atmosfer vardı tribünlerde hakkını vermek lazım trabzon halkının. Sivoğun sakatlanip çıkması dezavantaj gibi görünüyordu ama helal olsun atınca hiç sırıtmadı.

Son iki maçtır santrası yapılmayan goller atıyoruz, bu bizim şampiyonluğa olan inancımızı gösteriyor. Açıkçası Günay'ı gördüğü sarıdan sonra alkışladım, o da biraz daha tecrübe kazanmış oldu. Oyuna aldığı Demba Ba ve Ozzinin hemen 2 şer dakika sonra gol ve asist yapmaları bugün Bilic’in başarısı.

Kalan maçlardan en önemlileri Trabzon ve Gs diyenlere uyarı ! Hayır, kalan her maç önemli. Bütün oyuncularımızın maç sonu dediği gibi KALDI 5...

YORUMLAR